http://www.iznik.gen.tr http://www.iznik.gen.tr

Hoşgeldiniz Ziyaretçi Kaydol Giriş Forum'da Arama Yap Forum Üye Listesini Görüntüle
 Bütün Forumlar
  İznik'te Üniversite

Konu Konu: İznikte üniversite Mesaja Cevap yaz Yeni Konu Gönder
Mesajı gönderen: toretto on 28 Eylül 2006 saat 21:28 - IP Kaydedildi
Görüntüle toretto's Profil toretto için arama yap Alıntı toretto Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
toretto
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
13 Eylül 2006
38 Cevap

Neyse dışarıdan gelenlere karşı durum bu.Belki değişir belki değişmez.Ama bir yerde üniversite varsa orda gelişme sağlanır.Buna iznik de dahildir herhalde...

-----------------
Experience is the best teacher

Mesajı gönderen: chi hot on 30 Eylül 2006 saat 01:46 - IP Kaydedildi
Görüntüle chi hot's Profil chi hot için arama yap Alıntı chi hot Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
chi hot
Simge
Forum Moderator
Forum Moderator
Türkiye
15 Mart 2006
468 Cevap

Hümm demiş'ki

Alıntı: Orijinal mesaj: hümm on 27 Eylül 2006

ya arkadaşlar o cümleyi durumu anlatmak amacıyla ben kullandım misal olarak  ama nedense o cümlenin sonunu okumaya kimse tenezzül edilmemiş ve yanlış anlaşılmış.toretto o cümleyi okuduğun yazının tamamını oku eğer yanlış anladıysann...

Hümm senin o cümlede ne demek istediğini anldaık sorun sen de değil halkta biraz zaten açıklamayı yapmıştım ben..

-----------------
>>>>CiHaT<<<<

Mesajı gönderen: toretto on 18 Ekim 2006 saat 16:54 - IP Kaydedildi
Görüntüle toretto's Profil toretto için arama yap Alıntı toretto Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
toretto
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
13 Eylül 2006
38 Cevap
İznik te üniversite açıldı.İyi yada kötü durumlar sizce nasıl?

-----------------
Experience is the best teacher

Mesajı gönderen: selin on 19 Ekim 2006 saat 10:14 - IP Kaydedildi
Görüntüle selin's Profil selin için arama yap Alıntı selin Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
selin
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
19 Ekim 2006
6 Cevap

ben bir iznikli olarak ve üniversitede okumamama rağmen güzel buluyorum fakat iznik gibi küçük bir yerleşim yerinde öğrencilerin yaptığı herşey batar insanlara misal kız_erkek ilişkisi bazı gençler var affedersiniz ama yolun ortasında bile utanmaları yok ve bu durumda iznik halkında olumsuz tepkiler yaratıyor

-----------------
selin görgülü

Mesajı gönderen: selin on 31 Ekim 2006 saat 14:37 - IP Kaydedildi
Görüntüle selin's Profil selin için arama yap Alıntı selin Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
selin
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
19 Ekim 2006
6 Cevap

arkadaşlar iznik uludağ üniversitenin telefon numarasını bilen var mı

-----------------
selin görgülü

Mesajı gönderen: ssevmiyorum on 13 Aralık 2006 saat 19:14 - IP Kaydedildi
Görüntüle ssevmiyorum's Profil ssevmiyorum için arama yap Git ssevmiyorum's Web Site Alıntı ssevmiyorum Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
ssevmiyorum
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
11 Mayıs 2006
56 Cevap

BUNU BİLMİYECEK NEVAR   118 ARA   BENİMSELAMIMI SOLE  SANA VERİRLER

-----------------
SICAK BİR BAKIŞINA NELER VERMEZDİM

Mesajı gönderen: musti_kilic_ on 28 Aralık 2006 saat 04:27 - IP Kaydedildi
Görüntüle musti_kilic_'s Profil musti_kilic_ için arama yap Git musti_kilic_'s Web Site Alıntı musti_kilic_ Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
musti_kilic_
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
21 Eylül 2006
6 Cevap
selin kardes num alsan ne olcak neyi düzeltecen ki?ben sana vereyim numarayı

-----------------
!!!!!BİR GARİP ÖĞRENCİ!!!!

Mesajı gönderen: nikea on 21 Ocak 2007 saat 14:39 - IP Kaydedildi
Görüntüle nikea's Profil nikea için arama yap Alıntı nikea Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
nikea
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
05 Ocak 2007
2 Cevap
İznik maalesef haettiği değeri bulamıyor.çok fazla tanınan bir şehir değil gözlemlediğim kadarı ile. Oysa tanıtım çok önemli.Zira tarihiyle doğasıyla ,geçmişten getirdiği medeniyetiyle ,çinileriyle ve daha birçok harikasıyla İzni bence mükemmel bir şehir.Ancak ne devlet tarafından ne de insanlar tarafından destekleniyor.Bir üniversite açılırsa bu hem tanıtım açısından hem de gelişim açısından önemli bir adım olacaktır.Örneğin Bursa'nın diğer ilçelerini de biliyorum,bu kadar zengin içerili olduklarını göremedim.Oysa insanlar İznik'e hakettiği değeri vermiyor.Turizm açısından önemli bir yara bence o açıdan üniversiite olması iyi bir adım olabilir. ben İznik sevdalısı bir İznikli  olarak (ama maalesef İznikli değilim,öyle hissediyorum kendimi) üniversitenin açılmasını gönülden isterim.:)

-----------------
izniği seviyorum,iznikliyim....

Mesajı gönderen: sosyete16 on 30 Nisan 2007 saat 08:53 - IP Kaydedildi
Görüntüle sosyete16's Profil sosyete16 için arama yap Git sosyete16's Web Site Alıntı sosyete16 Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
sosyete16
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
12 Mart 2007
13 Cevap

arkadaşlar her küçük yerleşim yerlerinde öyledir her yaptınız hareket halk tarafından izlenir benim okuduğum yerde sehir ama  kücük bi şehir burda da aynı h.ç b. farkı yoq fazlası bşle vardır sizde davranışlarınıza sokakta gezerken dikkatli davranın bizde aynı sorunları yaşıyoruz ama bunlar yörenin halkından değil müslüman aleminden kaynaklanan şeyler dikkatli olursanız delikanlı olursanız kimsenin canı yanmaz kalbi kırılmaz

-----------------
tek başıma yanlız kalmaktan değilde,kalabalık içinde yanlız kalmaktan korkarım

Mesajı gönderen: dişikartal on 22 Mayıs 2007 saat 16:58 - IP Kaydedildi
Görüntüle dişikartal's Profil dişikartal için arama yap Alıntı dişikartal Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
dişikartal
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
02 Mayıs 2007
11 Cevap
öğrenci her yer için iyi bir geçim kaynağı iznik için de bunu söyleyebilirz ama iznik halkının buna pek de ihtiyacı yok ama gelişmesi için çok ihtiyaç var iznik tarihte başkent ken şimdi sadece bir ilçe bence izniklilerin tarihleriyle övünmeyi bırakıp kendilerinin övünecek şeyler yapmaları lazım bunun için de üniversitelileri dışlamak ayıplamak yerine onları desteklemeleri gerekiyor. gençlerin her yaptığı doğru olmayabilir ama halkın da bunu ayıplması aradaki uçurumu daha da büyütüyor.

-----------------
tanıyan bilir beni anlayan anlar

Mesajı gönderen: esra on 01 Haziran 2007 saat 20:02 - IP Kaydedildi
Görüntüle esra's Profil esra için arama yap Alıntı esra Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
esra
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
18 Nisan 2007
15 Cevap
evet öğrencilere biraz farkılı gözle bakılıyor ama bunda öğrencilerin hiç kabahati yokmu sizce. izmirde bile bu böleyken iznikte olması çok normal.sonuçta üniversiteye giden gençlerin bi kısmı okumaktan çok kafalarına göre yaşamak için gidiyolar. onların üniversiteli olmaktan anladıkları şey çok başka bişey çünkü. kendi memlektlerinde yapamayacakları taşkınlıkları gittikleri yerde yapıyolar bu da halkın tepkisine neden oluyo tabiki. zaten böyle tipleri hemen ayırt ediyosunuz yollarda inanlımz kahkalrla yürümelerinden kızların otostop çekmelrinden ve sonrasında yaşannalardan bunlar yaşnadı iznikte zamanınd biliyosunuz.sonuç olarak adın çıkmış 9a inmez sekize.kurunun yanında yaşda yanıyo.eğer o kendini bilmezler zamanında bunları yapkmasydıalr.bugün iznike okumaya gelen arkadaşlar bu zorlukları yaşamaycaklardı.yani yine en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.annemin bi sözü vardır oğlun kızın varsa kimseye laf söleme die işte o size laf söleyenlerde kendi çocukalrını gittikleri yerlerde neler yapıo olabileceklerini düşünseler kimseye bişi diyemicekler ama çok zor onların kızları oğulları melek çünkü:)

Mesajı gönderen: cakirxxx on 13 Haziran 2007 saat 03:10 - IP Kaydedildi
Görüntüle cakirxxx's Profil cakirxxx için arama yap Alıntı cakirxxx Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
cakirxxx
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
13 Haziran 2007
5 Cevap

evet arkadaşlar üniversiteli arkadaşların ekonomik anlamda getirileri illaki olacaktır.ama bu getiri bir kaç kişinin cebini şişirmekten öteye gidebileceğini sanmıyorum.izniğin kalkınmasına katkısı bu durumda mümkün olmayacaktır.çünkü şunu kabul etmek gerekirki iznikte gençlerin vakit geçirebileceği daha nezih ve eğlenceli mekanlar mevcut değil.bir sinemamız bile yok.ahlaki açıdan değerlendirirsek bazıları gençlerimize kötü örnek olacaklarını söylüyorlar.saygı duyuyorum.ancak özeleştri yapmamız gerekirse bizlerde sütten çıkmış ak kaşık değiliz.gelen öğrencilerin arasında mutlaka iyiside kötüsüde olacaktır.gençlerimizin yapması gereken kötüyü taklit etmek değil iyiden feyzalmaktır.

-----------------
Çocuklar Ölmesin Savaşta...Savaş Denen Şey Biraz Yavaşla!..

Mesajı gönderen: daphne on 04 Temmuz 2007 saat 15:48 - IP Kaydedildi
Görüntüle daphne's Profil daphne için arama yap Alıntı daphne Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
daphne
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
04 Temmuz 2007
1 Cevap

arkadaşlar

şu an iznikte ev kiralararı ne düzeyde

birileri bana cevap verirse sevinirim.mesela mütevazi bir ev kaç para

Mesajı gönderen: yanbolis on 15 Mart 2008 saat 15:58 - IP Kaydedildi
Görüntüle yanbolis's Profil yanbolis için arama yap Alıntı yanbolis Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
yanbolis
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
15 Mart 2008
2 Cevap

sölediğin konularda çok haklısın selin ama küçük şehrin insanlarıda böle olur fazla kültürleşemedikleri için bazı şeylerden soyutlanır ve bir türlü doğrunun ne anlama geldiğini kavrayamazlar  oyüzden suçlamak yerine topluma nasıl davranılması gerekdiğini bişekilde anlatmak lazım die düşünüyorum bende ayrıca iznikliyimmm

-----------------
YANBOLİS

Mesajı gönderen: kobak on 29 Mart 2008 saat 04:05 - IP Kaydedildi
Görüntüle kobak's Profil kobak için arama yap Alıntı kobak Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
kobak
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
29 Mart 2008
3 Cevap

mrb toretto ben buraya yeni katıldım çok güzel söylüyorsun ben 20 senedir iznikliyim 1 sene öncesine kadar hiç kimse gelipte önümü kesmedi acayip kızdım kendilerini bir sey sanıyorlar bende inegölde okuyuorum hiç kimseye diklenmedik millet adap nedir bilmio iznik in kıymetini anlamamişlar

-----------------
iznik aydınlar köyü

Mesajı gönderen: kobak on 29 Mart 2008 saat 04:08 - IP Kaydedildi
Görüntüle kobak's Profil kobak için arama yap Alıntı kobak Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
kobak
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
29 Mart 2008
3 Cevap
kardeş ögrenciye hiç bir yerde ev yok

-----------------
iznik aydınlar köyü

Mesajı gönderen: custom16 on 27 Ağustos 2010 saat 10:51 - IP Kaydedildi
Görüntüle custom16's Profil custom16 için arama yap Alıntı custom16 Özel Mesaj Gönder Arkadaş Listeme Ekle
custom16
Simge
Normal Kullanıcı
Normal Kullanıcı
Türkiye
27 Ağustos 2010
2 Cevap

Arkadaşlar Bu durum sadece iznike has bir durummuş gibi dert yanmayın. Bizde dışarıda okuduk yaşadığınız o zorlukları biz ve arkadaşlarımızla yaşadık.. Birbirimize destek olduk altından çıktık..Ama şunu unutmayın bir yere gitmekte ki amacınız Özgürlük, S.,yiyeyim S.. ,kimse karışmasın, her haltı edeyim(bu daha çok İzmir ve İstanbuldan gelen öğrenci arkadaşlarımın düşüncesi kanımca) bana dediğin vakit'' o ha lan derler'' bizede dendi onun için söylüyorum..Yok Eğer okumaksa eğitimse kültürse bir şeyleri değiştirmekse amacınız İznik halkı genişdir içinde barındırır yeterki  adam ol..her durumu her olayı iznike indirgemeyin yada kendi pencerinizden bakmayın.. size bir abi tavsiyesi..Yasaklanmış olan maddelerden uzak durun.. bu halkın kimseye bir şey yaptığı yok.. o nalet maddeyi iznike getirerek gencecik gençleri zehirlemenizin sonu halkın öyle bir öfkesiyle karşılaşırsınız ki Emniyette dahi güvenli olamazsınız..Fazla uzatmıcam..Kuru Kuruya Vatan Sevgisi Olmaz..Vatanını seven Ona layık olmaya çalışandır.. Uzaklardan Saygılarımla.....  

Kayıtlı kullanıcıysanız tıklayın: Giriş
Eğer kayıtlı bir kullanıcı değilseniz buraya tıklayın

Foruma Git Sayfa of 2 Mesaja Cevap yaz Yeni Konu Gönder
Sayfayı Yazdır Sayfayı Yazdır